Thuis

Anping Shengjia Hardware Mesh CO. ,Ltd.

Van goede kwaliteit De Schermen van de mongoesschudbeker voor verkoop
Van goede kwaliteit De Schermen van de mongoesschudbeker voor verkoop
Goed Servise, Beste Kwaliteit, Vertrouwen elkaar

—— Barskar

Beste kwaliteit, In time levering

—— Jim

Ik ben online Chatten Nu

Anping Shengjia Hardware Mesh CO. ,Ltd.

1
Anping Shengjia Hardware Mesh CO. ,Ltd.
Co. van het de Hardwarenetwerk van Anpingsshengjia, Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : met kwaliteit aan overleving, met geloofwaardigheid aan ontwikkeling
Aantal werknemers : 110~180
Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

De Hardware van Anpingsshengjia & Netwerkco., Ltd zijn één van de belangrijke fabrikanten van Draadnetwerk, draadomheining evenals alle producten van de soortendraad die in Anping, Hebei-Provincie wordt gebaseerd van China.

 

 

Sinds zijn stichting in het jaar 1982, heeft dit bedrijf in productie in dienst genomen en de uitvoer van de hookstrip vlakke schermen, de schermen van het staalkader, het netwerk van de roestvrij staaldraad, laste draadnetwerk, uitgebreid metaal, geperforeerd metaal, staalgrating, de omheining van het draadnetwerk, de omheining van de kettingsverbinding, scheermesdraad, prikkeldraad, roestvrij staaldraad, gegalvaniseerde ijzerdraad, en andere draad verwante producten.

Ons bedrijf hangt altijd het gebruiken van de grondstof van uitstekende kwaliteit, het zijn verantwoordelijk aan de controle van kwaliteit en het vaststellen van het beginsel aan-- „met kwaliteit aan overleving, met geloofwaardigheid aan ontwikkeling“. Onze producten worden vertrouwd op door buitenlandse klanten en in meer dan 40 landen en gebieden, zoals Europa, Amerika, Japan, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Korea, en Australië algemeen dan verkocht.

De Hardware van Anpingsshengjia & Netwerkco., Ltd zijn bereid om de hoogste kwaliteitsproducten en de prima dienst voor zowel binnenlandse als internationale klanten te verlenen. Ons bedrijf heet over de hele wereld oprecht vrienden van in ons bedrijf welkom om zaken en het werk samen met elke cliënt te bespreken om een rooskleurige toekomst tot stand te brengen.

De Hardware van Anpingsshengjia & Netwerkco., Ltd hangen altijd het gebruiken van de grondstof van uitstekende kwaliteit, het zijn verantwoordelijk aan de controle van kwaliteit en het vaststellen van het beginsel aan-- „met kwaliteit aan overleving, met geloofwaardigheid aan ontwikkeling“.

Anping Shengjia Hardware Mesh CO. ,Ltd.

Contactgegevens
Anping Shengjia Hardware Mesh CO. ,Ltd.

Tel.: 86-318-7611628

Fax: 86-318-7611528

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)